Review: InvoiceHippo factureren & boekhouden in één

invoicehippo review

Beoordeling

J. van Beek op 5
Website aanbiederDe in 2017 opgerichte InvoiceHippo is een van de jongste facturatie en boekhoudprogramma’s in Nederland. Met een mooie en gemakkelijke interface heb jij toegang en overzicht tot jouw gehele boekhouding en facturatie. Bekijk hieronder onze review van InvoiceHippo en de ervaringen van de klanten.
InvoiceHippo is opgericht voor MKB bedrijf en de ZZP-er. De voordelen zijn dat de interface zeer overzichtelijk zijn, voor beginners dus erg gemakkelijk om een boekhouding aan te leggen. Handig is daarnaast de chat optie, zodat je tijdens je administratie gemakkelijk vragen kunt stellen.

Hoe werkt het programma?

Om te beginnen dien je eerst een account aan te maken.
Je kunt het beste eerst een gratis account aanmaken, zo kun je zelf uittesten of dat InvoiceHippo iets voor jou is.

Begin met het vullen van je klantenbestand.
nieuwe klant invoicehippo

Maak vervolgens een factuur aan voor de klant die je ingevuld hebt.
Daarnaast is het ook mogelijk, om direct via een mailadres van InvoiceHippo een factuur te sturen naar het boekhoudprogramma.
invoicehippo factuur

Wanneer je het gehele programma goed hebt doorgenomen, dan kun je gemakkelijk je BTW aangifte doen.
Helaas is het nog niet mogelijk om je BTW aangifte direct vanuit het boekhoudprogramma online te versturen. Dit zul je dus zelf moeten doen, met de gegevens ingeladen vanuit het systeem.

Voordelen InvoiceHippo

InvoiceHippo ziet en werkt erg gebruiksvriendelijk. Je begrijpt direct waar je aan toe bent en wat je moet invullen. Met het menu hieronder, kun je hetgeen invullen dat in papier of digitaal voor je ligt.
menu invoicehippo

Wanneer je een inkoopfactuur hebt of een bonnetje, kun je gemakkelijk zoeken in de lijst waar deze inkoop bij hoort. Je hoeft dus niet zelf te gaan zoeken naar de juiste post bij de juiste code.

Nadelen InvoiceHippo

Nadelen zijn er helaas ook. Zo is er geen duidelijke handleiding. Staat er op de homepage weinig informatie en is informatie niet gemakkelijk ergens te vinden. Dit heeft vast te maken met het feit dat InvoiceHippo nog een jong bedrijf is en nog een hoop werk te doen heeft.

Beoordeling

Als beoordeling is het goed te zien dat InvoiceHippo nog een jong boekhoudpakket is.

Gratis proberen

Over deze beoordeling
Review Datum
Product review
InvoiceHippo ervaringen
Onze beoordeling
41star1star1star1stargray

Over J. van Beek

J. van Beek is al sinds 1991 actief als zelfstandig boekhouder voor ZZP'ers en het MKB. Voor hen doet hij de administratie, aangiftes en geeft hij fiscaal advies. Omdat veel nieuwe klanten de boekhouding graag online doen is hij opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Zijn ervaring met verschillende boekhoudprogramma's deelt hij op deze site.
eboekhouden banner bottom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *