Review: KBinfo.nl zelf boekhouden voor mkb-ers & zzp-ers

kbinfo logo review

Beoordeling

J. van Beek op 5
Website aanbieder

In de volgende review bespreken we de voor- en nadelen van KBinfo.nl. Ook vindt je hier de ervaringen van gebruikers en geeft onze expert een beoordeling. KBinfo.nl is hét boekhoudprogramma dat zich onderscheidt door de lage prijs en de hoge servicelevel. Zo werken zij samen met e-boekhouden.nl om de perfecte combinatie te maken tussen service die KBinfo.nl biedt en de uitstekende functionaliteit van e-boekhouden.nl.

Wanneer je wil gaan starten met KBinfo dan kan dit het eerste maand volledig gratis, op die manier leer je het systeem volledig kennen. Daarnaast krijg je gratis ondersteuning via de helpdesk.

Hoe werkt het boekhoudprogramma van KBinfo.nl?

De boekhoudsoftware van KBinfo.nl werkt volledig online, dit betekent dat je de administratie vanaf elke locatie kunt doen.

Voordelig daarbij is dat elke 10 minuten een tussentijdse backup gemaakt wordt, daarnaast wordt er elke dag een volledige backup gemaakt. Zo weet je altijd dat je administratie op een afgeschermde locatie opgeslagen is.

Ook KBinfo maakt gebruik van de bankkoppelingen van ING, ABN AMRO, Rabobank, Knab, Bunq en Triodos. Staat jouw bank er niet tussen, geen nood dan kun je simpelweg een import doen van jouw afschriften.

Via KBinfo.nl kun je eenvoudig je volledige boekhouding doen. Je BTW aangifte direct invoeren en sturen naar de belastingdienst.

Wil je starten dan kan dit volledig gratis, je registreert je en krijgt binnen een werkdag een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Omdat verder alles hetzelfde werkt als e-Boekhouden.nl zijn de functionaliteiten exact hetzelfde.

Factureren met KBinfo.nl

Ook factureren met KBinfo.nl is eenvoudig, upload je bedrijfslogo. Deze wordt automatisch toegevoegd. Daarnaast kan een medewerker van KBinfo je hierbij begeleiden.

Verder werkt het facturatiesysteem eenvoudig, facturen versturen, herinneringen en aanmaningen verstuur je in een handomdraai.

De voordelen van KBinfo

Je complete boekhouding in een duidelijk overzicht online.

Lage kosten, vanaf 15 euro per maand.

Veel ondersteuningsmogelijkheden, van een echte helpdesk.

De nadelen

Werken samen met e-Boekhouden.nl, waardoor ze afhankelijk zijn van hun software.

Wat kost boekhouden bij KBinfo?

Er worden 3 pakketten aangeboden het basispakket, het pluspakket en een maatwerkpakket.

Het basispakket biedt alle toegang en kost 15 euro per maand, ofwel toegang om de volledige boekhouding, facturatie en offertes op te maken. Daarnaast kun je gemakkelijk facturen en bonnen uploaden. Naast deze standaard administratieve functionaliteiten kun je ook nog eens gratis contact leggen met de telefonische helpdesk.

Het pluspakket is een uitgebreide versie van het basispakket en kost 35 euro per maand, deze biedt alle mogelijkheden die het basispakket biedt. Echter krijg je hulp en ondersteuning, doordat er iemand meekijkt met je. Deze geeft tips en advies, om jouw administratie perfect op orde te krijgen.

Tot slot is er het maatwerkpakket, daar staat geen vast bedrag voor. Aangezien het een maatwerkpakket is betekent dit dat je alle functionaliteiten krijgt van het pluspakket, met daarbij volledige begeleiding van een specialist. Daarnaast wordt ook nog eens jouw jaarrekening opgemaakt.

KBinfo beoordeling

KBinfo.nl is een ontzettend goed initiatief voor elke ondernemer die weinig kennis van de administratie heeft, maar wel zelf alles onder controle wil houden.

Veel ondersteuning en hulp waar nodig, voor een heel erg laag maandbedrag.

Over deze beoordeling
Review Datum
Product review
BKinfo.nl review
Onze beoordeling
51star1star1star1star1star

Over J. van Beek

J. van Beek is al sinds 1991 actief als zelfstandig boekhouder voor ZZP'ers en het MKB. Voor hen doet hij de administratie, aangiftes en geeft hij fiscaal advies. Omdat veel nieuwe klanten de boekhouding graag online doen is hij opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Zijn ervaring met verschillende boekhoudprogramma's deelt hij op deze site.
eboekhouden banner bottom

Deel je ervaring met

  1. Werkt prima voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *