Boekhoudreview magento koppeling exact online

Magento koppelen aan Exact online

Als je een Magento webwinkel hebt, dan is het handig om die te koppelen aan je Exact Online boekhouding. Op die manier worden de gegevens vanuit je webwinkel direct ingelezen in je boekhouding en hoef je zelf geen dubbel werk te verrichten.

Het enige wat je moet doen is om een koppeling te (laten) installeren. Alle facturen worden vervolgens automatisch in Exact Online doorgevoerd. We hoeven je denk ik niet uit te leggen hoeveel tijd je dat gaat besparen.

Maar welke koppeling is nu eigenlijk het verstandigste om aan te schaffen? Er zijn op dit moment meerdere aanbieders actief die elk over een eigen prijs met bijbehorende eigenschappen beschikken. We hebben daarom een aantal aanbieders van Magento en Exact Online koppelingen voor je op een rijtje gezet.

Heb je nog geen Exact Online? Meld je dan aan voor een gratis proefaccount en lees bovendien de complete Exact Online review.

Aanbieders van Magento en Exact Online koppelingen:

1:iWebDevelopment

De koppeling van iWebDevelopment tussen Magento en Exact Online haalt heel gemakkelijk alle gegevens uit je Magento webwinkel en synchroniseert die vervolgens met Exact Online. Je hebt bij iWebDevelopment de keuze uit verschillende abonnementen en tarieven, die geheel zijn in te delen op basis van jouw eisen en wensen.

Groot voordeel is dat je bij iwebdevelopment.nl geen instapkosten of andere kosten hoeft te betalen: je betaalt alleen een vast bedrag per maand. Je hebt de keuze uit de volgende standaard abonnementen:

Exact Basis 19,95 per maand

Geschikt voor samenwerking met Exact Online Basis abonnementen. Klanten en verkoopboekingen worden met dit abonnement gesynchroniseerd. Een goede oplossing voor startende ondernemers die graag tijd willen besparen bij het voeren van hun boekhouding.

Exact Premium 23,95 per maand

Geschikt voor samenwerking met Exact Online Premium abonnementen. Synchroniseert naast klanten en verkoopfacturen ook artikelen. Sluit perfect aan op webwinkels die hun producten willen synchroniseren en verkooprapportages willen draaien.

Exact Handel 27,95 per maand

Geschikt voor samenwerking met Exact Handel abonnementen. Synchroniseert naast klanten, verkoopfacturen en artikelen ook voorraden, verkooporders en goederenleveringen. Ideaal voor webwinkels die op zoek zijn naar een geautomatiseerd orderproces en die over een grote klantenkring beschikken in de markt.

Of je nu een startende ondernemer of een gevorderde webwinkelier bent: de koppelingen van iWebDevelopment zijn voor elk type ondernemer en elk soort administratie geschikt. Je profiteert bovendien van een uitstekende ondersteuning (onder andere door middel van SLA’s) en regelmatige updates.

Exact koppeling Magento van Dealer4Dealer:

2: Dealer4Dealer

Ook Dealer4Dealer is een bekende aanbieder van een koppeling tussen Magento en Exact Online. Zij hanteren verschillende prijzen, gebaseerd op het pakket dat je bij Exact Online afgesloten hebt. Bovendien betaal je een eenmalige entreevergoeding die kan oplopen tot € 800 euro.

Basis abonnement: 29 per maand
+ € 500 eenmalige entreefee
De koppeling zorgt voor de synchronisatie van je facturen, klanten en artikelen.

Handel abonnement: 49 per maand
+ € 800 eenmalige entreefee
De koppeling synchroniseert facturen, klanten, artikelen en voorraad. Uiteraard is hiervoor ook Exact Online Handel vereist.

Handel advanced abonnement: 69 per maand
+ € 800 eenmalige entreefee
De koppeling synchroniseert facturen, klanten, artikelen, voorraden en meerdere magazijnen. Noodzakelijk is hierbij dat je beschikt over Handel Advanced bij Exact Online.

3: Mindstretch

Mindstretch is een heel ander soort aanbieder van een Magento en Exact Online koppeling. Bij deze partij wordt de koppeling met Exact Online aangeboden als download of add-on voor Magento. Je betaalt daarvoor eenmalig € 295-, dus ga je langer dan een jaar gebruikmaken van de koppeling dan ben je qua prijs bij Mindstretch altijd goedkoper uit dan bij de andere twee aanbieders.

Helaas hebben we zelf nog geen ervaring opgedaan in het werken met deze plugin. Jij toevallig wel? Deel je ervaringen dan met ons zodat we een nog betere vergelijking van de verschillende aanbieders kunnen maken.

Meer info over de Exact Online Magento Koppeling:

Over J. van Beek

J. van Beek is al sinds 1991 actief als zelfstandig boekhouder voor ZZP'ers en het MKB. Voor hen doet hij de administratie, aangiftes en geeft hij fiscaal advies. Omdat veel nieuwe klanten de boekhouding graag online doen is hij opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Zijn ervaring met verschillende boekhoudprogramma's deelt hij op deze site.
eboekhouden banner bottom

Deel je ervaring met

  1. Echt een aanrader met Exact te koppelen. Ik kan mij niet meer indenken het te doen zonder boekhoudprogramma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *