Aanbieders Magento koppeling met Exact Online

koppeling exact online magento
U heeft een Magento webwinkel en wilt deze koppelen met uw Exact Online boekhouding? Dat kan eenvoudig door een koppeling te (laten) installeren. Daarmee synced Magento automatisch alle facturen met Exact Online en is dit geen handmatig proces meer. Over de voordelen van een automatische koppeling hoeven we niet veel te vertellen, de besparing in tijd mag duidelijk zijn.

Er zijn echter verschillende aanbieders voor deze koppeling, ieder met een eigen prijs en features. Hieronder volgt een overzicht Magento en Exact Online koppelingen die wij aan kunnen bevelen.

U kunt zich aanmelden voor een gratis proefaccount op Exact Online en lees de complete Exact online review.

Magento en Exact Online boekhoudkoppeling aanbieders:

1. iWebDevelopment

iWebDevelopment biedt een Magento koppeling met Exact Online aan die zeer gemakkelijk alle gegevens uit de Magento webwinkel haalt en deze vervolgens synchroniseert met Exact Online. iWebDevelopment hanteert competitieve prijzen en biedt diverse abonnementen aan afhankelijk van de behoeften van de webwinkelier. Opvallend is dat iWebDevelopment geen instapkosten of andere kosten hanteert maar een vast maandelijks bedrag. De volgende abonnementen zijn beschikbaar om de Magento winkel te koppelen met Exact Online:

Exact Basis €13,95 per maand
Geschikt in samenwerking met Exact Online Basis abonnementen. Synchroniseert klanten en verkoopboekingen. Het Basis abonnement is de oplossing voor startende ondernemers die graag tijd willen besparen in de boekhouding.

Exact Premium €18,95 per maand
Geschikt in samenwerking met Exact Online Premium abonnementen. Synchroniseert klanten, artikelen en verkoopfacturen. Het Premium abonnement sluit perfect aan op webwinkels die graag hun producten gesynchroniseerd wensen te hebben en verkooprapportages wensen te draaien van hun verkopen.

Exact Handel €23,95 per maand
Geschikt in samenwerking met Exact Online Handel abonnementen.  Synchroniseert klanten, artikelen, voorraden, verkooporders & goederenleveringen. Het Handel abonnement automatiseert het order proces voor uitgebreide webwinkels die een grotere klantenkring bedienen op hun markt.

De koppelingen die iWebDevelopment biedt zijn zowel geschikt voor de startende ondernemer, als de gevorderde webwinkelier die op zijn koppeling wilt vertrouwen. Met de uitstekende ondersteuning en regelmatige updates is de koppeling van iWebDevelopment voor webwinkeliers een uitstekende keuze.

Exact Koppeling Magento van iWebDevelopment

2. Dealer4Dealer

Dealer4Dealer is een bekende aanbieder van een Magento en Exact Online koppeling. Ze hanteren verschillende prijzen, afhankelijk van welk pakket je bij Exact Online hebt. De prijzen zijn als volgt:

Basis abonnement, 29 euro per maand + 500 euro eenmalig:
Synchroniseren van facturen, klanten en artikelen

Handel abonnement, 49 euro per maand + 800 euro eenmalig
Synchroniseren van facturen, klanten, artikelen en voorraad
(hiervoor is ook Exact Online Handel vereist)

Handel advanced, 69 euro per maand + 800 euro eenmalig
Synchroniseren van facturen, klanten, artikelen en voorraad en meerdere magazijnen
(hiervoor is ook Handel Advanced bij Exact online vereist)

3. Mindstretch

Een hele andere aanbieder is Mindstretch. De koppling met Exact Online wordt daar aangeboden als download / addon voor Magento. De kosten voor deze koppeling zijn eenmalig 295 euro.

Wij hebben nog geen ervaringen vernomen van deze plugin. Heeft u hier ervaring mee? Deel deze dan met ons.

Over J. van Beek

J. van Beek is al sinds 1991 actief als zelfstandig boekhouder voor ZZP'ers en het MKB. Voor hen doet hij de administratie, aangiftes en geeft hij fiscaal advies. Omdat veel nieuwe klanten de boekhouding graag online doen is hij opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Zijn ervaring met verschillende boekhoudprogramma's deelt hij op deze site.
eboekhouden banner bottom

Deel je ervaring met

  1. Dorien van der Werf

    Wij hebben op 11 februari 2015 een koppeling gekocht bij Mindstretch. Het is nu 15 maart en de koppeling is nog steeds niet gerealiseerd. De deadline was afgelopen vrijdag. Wij hebben de aankoop ontbonden en gaan op zoek naar een andere oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *