WooCommerce & Exact Online koppelingen

WooCommce is een prima e-commerce platform met uitstekende opties voor zowel de beginnende winkelier als de ervaren webwinkel eigenaren. Als u in het bezit bent van een WooCommerce webwinkel en gebruik maakt van Exact Online dan biedt een koppeling tussen deze twee platformen een eenvoudige oplossing. Een WooCommerce koppeling biedt automatische synchronisatie tussen de webwinkel en de boekhouding. Hierdoor hoeft u niet meer handmatig alle gegevens over te typen in de boekhouding. U bespaart veel tijd en geld en kunt uzelf bezighouden met andere werkzaamheden.

De koppelingen nemen het meeste werk uit handen. Ze synchroniseren alle gegevens uit de webwinkel met de boekhouding en bieden daarmee een groot voordeel en tijdsbesparing ten opzichte van het ouderwetse overtypen van alle boekingen.

Aanbieders van WooCommerce & Exact Online koppelingen:

1. iWebDevelopment

Momenteel is er nog maar een aanbieder actief op het gebied van WooCommerce koppelingen. iWebDevelopment biedt als enige een koppeling tussen WooCommerce & Exact Online. Ondanks dat het de enige aanbieder is levert iWebDevelopment een uitstekende koppeling voor een aardige prijs.

De kwaliteit van de koppelingen wordt gegarandeerd doordat iWebDevelopment aangeschreven staat als Exact Online partner. Alle koppelingen en abonnementen zijn daarom ook voorzien van een certificering. Zo weet je als klant zeker dat alle gegevens beveiligd zijn. De data wordt niet opgeslagen op hun servers, maar de koppeling communiceert direct tussen Exact Online en de WooCommerce webwinkel.

Een koppeling bij iWebDevelopment tussen een WooCommerce winkel en Exact Online is zo geregeld, binnen 10 minuten is de koppeling actief en werkend. De koppeling is per maand opzegbaar en er worden bij iWebDevelopment geen dure instapkosten of installatiekosten in rekening gebracht, zeker een pluspunt. De volgende abonnementen zijn beschikbaar om de Magento winkel te koppelen met Exact Online:

Exact Basis €13,95 per maand
Geschikt voor Exact Online Basis abonnementen. Synchroniseert klanten en verkoopboekingen. Het Basis abonnement is de oplossing voor startende ondernemers die graag tijd willen besparen in de boekhouding.

Exact Premium €18,95 per maand
Geschikt voor Exact Online Premium abonnementen. Synchroniseert klanten, artikelen en verkoopfacturen. Het Premium abonnement sluit perfect aan op webwinkels die regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toevoegen en meerdere bestellingen moeten verwerken.

Exact Handel €23,95 per maand
Geschikt voor Exact Online Handel abonnementen.  Synchroniseert klanten, artikelen en verkooporders. Het Handel abonnement automatiseert het boekhoud proces voor uitgebreide webwinkels die een grotere klantenkring bedienen op hun markt.

Website van iWebDevelopment

Over J. van Beek

J. van Beek is al sinds 1991 actief als zelfstandig boekhouder voor ZZP'ers en het MKB. Voor hen doet hij de administratie, aangiftes en geeft hij fiscaal advies. Omdat veel nieuwe klanten de boekhouding graag online doen is hij opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Zijn ervaring met verschillende boekhoudprogramma's deelt hij op deze site.
eboekhouden banner bottom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *