5 Nederlandse Online Boekhoudprogramma’s

De boekhouding is een uitermate belangrijk aspect van uw onderneming. Het is immers essentieel dat u inzicht heeft in uw financiële positie en bedrijfsresultaten. Een goed pakket helpt u daarbij. Want online boekhouden geeft u op ieder gewenst moment een actueel overzicht van uw cijfers, en van uw inkomsten en uitgaven.

Als u een programma kiest voor uw administratie, dan wilt u uiteraard weten welk programma het meest geschikt is voor uw bedrijf, en welk prijskaartje daaraan hangt. Daarom hebben wij een aantal online programma’s op een rijtje gezet, met de belangrijkste voordelen en eigenschappen, zoals gebruiksvriendelijkheid en efficiency.

Exact

(lees complete review)

Exact Online boekhoudenExact is een compleet pakket in professionele bedrijfssoftware. Voor een startende ondernemer tot een wereldwijd concern, met complexe administraties en rapportages. Exact Online biedt diverse oplossingen, die perfect bij uw bedrijf aansluiten. Complete pakketten met alle benodigde functies die u veel tijdwinst bieden. En, door gebruik te maken van een internetverbinding, kunt u altijd en overal uw gegevens inzien, bewerken en online samenwerken met collega’s en uw accountant. U kunt daarbij kiezen uit diverse flexibele maandabonnementen vanaf € 29,=.

Acumulus

(lees complete review)

Acumulus logoVooral voor de eenmanszaak biedt Acumulus een gebruiksvriendelijk pakket, dat boekhouden eenvoudig maakt. Uw gegevens worden ingevoerd in speciale invoerschermen, waardoor alle boekhoudkundige verwerkingen automatisch worden verricht. Het pakket biedt oplossingen voor diverse fiscale problemen, en geeft u daarbij de benodigde informatie. Daarbij is de actuele regelgeving altijd het uitgangspunt. De keuze van het programma, om alleen met de euro te werken, moet wel passen bij uw wensen. Pakketten zijn compleet leverbaar vanaf € 9,95 per maand.

Yuki

(lees complete review)

yuki, scannen mailen en klaarNaast de genoemde voordelen van online boekhouden, biedt Yuki u een speciale opstartservice, telefonisch of op locatie, waarbij uw administratie door een expert in één bezoek wordt opgezet. Daarbij wordt de werkwijze van het pakket uitgelegd en uw bedrijfsprofiel aangemaakt. Wel zo prettig!
In het programma is een speciaal archief ingebouwd, waardoor controles van de administratie eenvoudig zijn uit te voeren. Bovendien krijgen medewerkers toegang tot alle administraties, zonder extra licentiekosten. En een gratis verzuimregistratiesysteem, digitale personeelsdossiers en een eigen portal voor elke werknemer. De basiskosten, zonder extra opties, bedragen € 14,90 per maand.

CASH software

(lees complete review)

cash bedrijfssoftwareSpeciaal voor de kleinere ondernemer heeft CASH compacte modules ontwikkeld, met alle benodigde functies voor uw administratie. Compleet en all-in. Daarmee heeft u een gunstig geprijsd online boekhoudpakket, dat u zelf naar wens samenstelt. Dit pakket biedt tevens diverse automatische koppelingen, zoals met de bank, waarmee uw mutaties automatisch via internetbankieren worden verwerkt. Lage all-in kosten vanaf € 29,= per maand.

Asperion

(lees complete review)

Asperion online boekhoudenAsperion is een compleet programma voor het MKB, functioneel, eenvoudig in gebruik en met een goede helpdesk. Het programma is webbased, zodat u altijd met èlke pc kunt inloggen, zonder dat u iets hoeft te downloaden of te installeren. Het enige dat u nodig heeft is uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ook uw accountant kan desgewenst inloggen en meekijken in uw administratie.
Het abonnement is inclusief alle kosten voor nieuwe updates, hosting en support. Dus géén onvoorziene kosten achteraf, en heldere prijzen, vanaf € 25,= per maand.

Over J. van Beek

J. van Beek is al sinds 1991 actief als zelfstandig boekhouder voor ZZP'ers en het MKB. Voor hen doet hij de administratie, aangiftes en geeft hij fiscaal advies. Omdat veel nieuwe klanten de boekhouding graag online doen is hij opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Zijn ervaring met verschillende boekhoudprogramma's deelt hij op deze site.
eboekhouden banner bottom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *