5 Online facturatie apps

Ondernemers hebben het vaak superdruk en meestal is de facturatie en de boekhouding dan ook het eerste dat uitgesteld wordt wegens tijdsgebrek. Om dit te voorkomen in de toekomst heeft men nu een reeks online facturatie apps ontworpen die ervoor zorgen dat men met de iPhone en iPod Touch facturen kan maken, bonnen kan inscannen, online meteen een overzicht heeft van gemaakte facturen en nog diverse andere toepassingen kan uitvoeren.

MoneyBird

(lees complete review)

MoneyBird logo

De MoneyBird applicatie geeft je overal toegang tot je MoneyBird account via iPhone of iPod Touch. MoneyBird is een programma die je toelaat je facturatie en boekhouding op een simpele manier bij te houden en dit tegen een zeer voordelig tarief. En met de nieuwe app van MoneyBird is het nu nog simpeler om alles meteen op te volgen en in te geven. U kan vanaf zelfs in de auto, op de trein of zelfs op reis uw facturen maken. MoneyBird heeft drie beschikbare pakketten, gaande van een gratis pakket tot een onbeperkt pakket van 25 euro per maand. Afhankelijk van de activiteiten van uw bedrijf moet u zelf afwegen welk pakket er voor u het meerst bruikbare zal zijn.

Q-invoice

(lees complete review)

q-invoiceQ-invoice is een programma die u toelaat snel en efficiënt uw administratie, offertes en boekhouding bij te houden zonder dat u hiervoor torenhoge lidgelden moet betalen. Via een simpele toepassing kan u offertes maken, betalingen beheren, facturen en creditnota’s maken, facturen inboeken, kortom eigenlijk alles wat met uw bedrijf te maken heeft is mogelijk via q-invoice. Er zijn drie mogelijke vormen van lidmaatschappen, namelijk een gratis abonnement, waar u beperkt een aantal zaken kan uitvoeren, een lidmaatschap van 9,50 euro per maand een onbeperkte toegang van 19,50 euro per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om via een app nu overal uw zaken te beheren via uw iPhone of iPad.

factuursturen.nl

(lees complete review)

Logo factuursturenHet programma dat factuursturen.nl heeft ontworpen heeft heel wat voordelen ten opzichte van het opmaken van facturen in een Office programma zoals Word of Excel. Eerst en vooral krijgt u automatisch van alles een backup. Daarnaast kan u ook steeds overal al uw gegevens raadplegen via het Internet en een online app. Bij factuursturen.nl hebt u twee vormen van abonnementen: het gratis abonnement: hier kan u tot drie facturen per maand opmaken en als tweede kan u kiezen voor het lidmaatschap waar u betaalt per factuur. Hier is het aantal facturen per maand onbeperkt. Ook herinneringen versturen, offertes maken en PayPalitegratie is mogelijk.

Earny

(lees complete review)

facturen sturen met earnyWie gebruik maakt van Earny om te factureren en de stand van zaken van zijn of haar onderneming bij te houden zal meteen merken dat met dit programma facturatie opnieuw leuk wordt. Het is een online web applicatie waarmee je op een zeer eenvoudige manier factureren kan versturen naar je klanten. Online kun je alles overzichtelijk blijven volgen zodat je steeds weet hoe je onderneming er aan toe is. Met de drie abonnementsmogelijkheden: zilver (9 euro per maand), goud (19 euro per maand) en platinum (34 euro per maand) beslis je zelf wat je benodigdheden zijn om je boekhouding optimaal te kunnen uitvoeren. Ook kun je door Earny de facturen nog laten verzenden per post voor slechts 1,50 euro per factuur.

efactuurdirect

(Lees complete review)

efactuurdirect review en ervaringEfactuurdirect zorgt voor een efficiëntere en betere werking van uw bedrijf. Zoals bij andere online toepassingen kun je met efactuurdirect ook online facturen maken, herinneringen versturen en uw boekhouding bijhouden maar bij hen is het ook mogelijk om de werkuren van uw medewerkers meteen te laten omzetten naar een factuur. Een zeer handige applicatie voor wie met arbeiders werkt en op die manier dikwijls uren lang bezig is om facturen te maken aan de hand van de gepresteerde uren. Ook de statistische gegevens van uw bedrijf kan u steeds opvragen zodat u continu een overzicht behoudt van uw omzet en cijfers. Efactuurdirect hanteert twee prijzen: het gratis pakket, waarmee je tot drie facturen per maand kan maken en het onbeperkt pakket voor 99 euro per jaar.

Over J. van Beek

J. van Beek is al sinds 1991 actief als zelfstandig boekhouder voor ZZP'ers en het MKB. Voor hen doet hij de administratie, aangiftes en geeft hij fiscaal advies. Omdat veel nieuwe klanten de boekhouding graag online doen is hij opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Zijn ervaring met verschillende boekhoudprogramma's deelt hij op deze site.
eboekhouden banner bottom

Deel je ervaring met

  1. moneybird it is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *